lauantai 16. maaliskuuta 2013

everybody's lookin' forward to the weekend

uujea viikonloppu vihdoinkin! tätä oon oottanu :)
Haettiin eilen Saara Syke Gymiltä ja käytiin vuokraamas pari leffaa. Saatiin pitempi vuokra-aika, koska Makuunii tulee joku remppa. Päästiin sit meille ja alettiin välittömästi värjätä mun dippejä ruskeiks. Lopputulos vähän pelotti, ku alla oli kuitenkin punapigmenttiä, ni että jospa niist tuleeki vaik vihreet. Mut lopult ne oli ihan ruskeet, pienellä lilan korostuksella:) Kiitos, Saara !!

lopputulos on mun mielestä ihan hiton kiva !! :)
natural meininki
katottii nää kaks leffaa illalla. tota LA gigoloo katottii vähän yli puolenvälin ja lähettiin nukkumaan, ku molemmat meinas nukahtaa. Ja toi toine leffa oli iha hirvee !! varsinki tälläselle tyypille, joka vihaa sydämensä pohjasta kauhuleffoja.
Illalla sit pelättiin yhessä, et jospa vaikka keittiön ikkunassa ois ton tytön kasvot tai jos se on miun sängyn alla. Selvittiin sit kuitenkin lopulta hengissä seuraavaan aamuun, eikä toi muija hyökänny molemmankaa unii. Toi on varmaan viimenen kauhuleffa, minkä ikinä katon. 
Säikähin varmaan jokasessa kohassa ja aloin kiljumaan, ku ihana pikkuveljeni tuli ja riuhtas oven auki sekä kilju vielä siihen päälle. Sydäri.

Tänään ois suunnitelmissa kirjottaa äikänainetta, sekä syödä. Ja kai pitäs läksyjäkin tehä. Illalla voisin kattoo ton kolmannen leffan, minkä vuokrattii. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti