tiistai 12. marraskuuta 2013

kylmä ja sateinen marraskuu

Otsikko kertoo paljon. En oo ikinä tykännyt syksystä tai talven alusta. Vesisateet ja pimeys alkaa masentaa. Halusin tulla kirjottelemaan ja mietin pitkään, että minkälaisen postauksen tekisin. Päädyin sitten siihen, että kerron mitä haluaisin tehdä vuonna 2014 ja mitkä asiat on mun Before I Die - listalla :) 


matka yhdysvaltoihin on aina ollu yks mun suurimmista unelmista!tarviiks tätä ees perustella mitenkään? uskon et kaikki haluu tavata yhen elämänsä tärkeimmistä ihmisistä, vaikkei sen kanssa ehtis ollakkaa kauan :)


todellakin, toi korkeenpaikankammo haittaa mun elämää. kaikki ne paniikit maailmanpyörissä ja korkeissa rakennuksissa on koettu. 


konsertti, festarit. kaikki käy. ja ollaankin menossa Saaran kanssa kattomaan Justin Timberlakea toukokuussa ! :)mun piti mennä jo tänä vuonna Maddien luo Kokkolaan, mut matkaan tuli niin monta mutkaa et päätin kuitenkin jäädä kotiin. mut ens vuonna sitte! :)


en oo ikinä nähny revontulia, ja haluisin joskus nähä ! :)
vaihto-oppilaaks meneminen on ollu mun pitkäaikanen unelma, mut se taitaa kaatuu siihen, et se on ihan tosi kallista ja mulle tulee tosi helposti koti-ikävä. jospa ens vuosi menis sit hieman paremmin koulus :) 
______________________________________________________

Ja vähän kuulumisii loppuu.
Eilen aamulla kaheksalta äiti ajo miut keskussairaalaan umpilisäkkeenpoistoleikkausta varten. Leikkaus meni hyvin ja pääsin jo tänään pois! :) Vatsassa kolme pientä haavaa, ja onhan ne kipeet, mut kyl täst sisulla selvitään. Sain tosiaankin tän viikon "sairaslomaa" ja en saa mennä ollenkaan kouluun. Perjantaina ois kylläkin Lyseon ja Kimpisen yhteiset pippalot, mihin miul on lippu ja oon todellakin menossa sinne, vaikken iha bilekunnossa ookkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti