sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

the best day of my life

moi ! :)
eli tosiaankin, tää viikonloppu on ollu elämäni parhain. Näin mun idolin alle kymmenen metrin päästä ja sain kokea ihan hiton hyvän konsertin! Näin Robininkin perjantaina kaks kertaa. Tunnin myöhästyminen ei paljon menoa haitannu, ja tunnelma Hartwallilla oli ihan uskomaton.
Lähettiin Jennan ja äitin Helsinkiin perjantaiaamuna 6.38 ja Helsingissä oltiin ennen yheksää. Kävästiin nopeasti Justinin hotellilla, mut ei siellä mitään erikoista tapahtunu. Saatiin paljon haleja, koska oltiin tehty kyltti missä luki, et "FREE HUGS - especially for Justin".
Tapasin vihdoinkin toisen mun parhaista kavereista, Maddien. Meidän tapaaminen oliku jostain leffasta. Mentiin Maddieta juna-asemalle vastaan, juostiin toistenne luo ja hypättiin halaamaan toisiamme. Käytiin molemmat sit itkemäänkin - kai ihan ymmärrettävää, ku näkee ensimmäistä kertaa elämässään parhaan kaverinsa.
Mentiin porukalla Kaisaniemeen, jossa seurattiin Robinin ja Jontte Valosaaren esiintymistä, ja lähettiin siitä Jennan kanssa syömään. Syömisen jälkeen hypättiin lähijunaan ja matkattiin Pasilan rautatieasemalle, josta käveltiin sit Hartwallille Idan opastuksella. Jonotettii kaatosateessa yli kolme tuntia, mut kaikki oli sen arvosta! Päästiin ihan tosi lähelle lavaa permannolle, katottiin uudelleen Robinin esiintymistä ja fiilisteltiin tulevaa keikkaa. Justin alotti tunnin myöhässä, mut ei se mua ainakaan yhtään haitannu.
Nyt mun elämä on täydellistä - näin Justinin alle kymmenen metrin päästä livenä, nyt se ei oo enää mikään juliste tai kuva miun seinällä. Se on ihan oikee ihminen. Justin oli kuulemma kipee, mut silti esiinty meille. #dedication.
Hypin koko keikan ajan, kiljuin, huusin ja itkin välillä Elinan kanssa toistemme olkapäitä vasten. Tunteet hyppeli ilosta kyyneliin. Konsertin päätyttyä käveltiin hotellille, ja käytiin pitkän päivän jälkeen nukkumaan - oltiin oltu hereillä yli 17 tuntia.

Lauantaina lähettiin sit shoppailemaan ja vietettiin koko päivä Maddien kanssa. Kahen aikoihin Maddie lähti kotiin, ja myö sit lähettiin Jennan kanssa kattomaan beliebereiden järjestämää Flash Mobia. Oltiin samalla ihan fiiliksissä, ja käytiin iha nopsastikin Stockmannin luona, koska Justin oli sen lähellä olevassa Louis Vuittonin liikeessä. En kuitenkaan nähny sit Justinia livenä. Käytiin ostamassa mekot, ja mie ostin sit vielä kengätkin. Lähettiin kuuden aikaan junalla kotiin ja Lappeenrannassa oltiin ennen puolta yheksää.

ELÄMÄNI PARAS VIIKONLOPPU

teen tästä ihan varmasti videopostauksen, tässä oli niin hankalaa selittää tota päivää.

1 kommentti:

  1. BIEBER FEVER, THIS IS REALLY HAPPENING! BIEBER FEVER, YEAH. YOU CAN COUNT ON US, 'CAUSE WE ARE YOUR ROCK! hehehhhh. Oli kyl loistava viikonloppu :)!! but my feet are killing me

    VastaaPoista