sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Why does it feel so good but hurts so bad


Moikka kaikille ! Ja hyvää sunnuntaita. Oon siivonnu tänää ja lueskellu sitä äikän kirjaa mistä Julia viime postaukses mainitsi.

Mua on mietityttäny, et miten jollain ihmisellä voi olla niin paljon valtaa toiseen. Tarkotan sellain, että parilla sanalla se voi nostaa sut pilviin ja taas parilla sanalla romahduttaa ihan kokonaan. Yhessä vaiheessa sä aattelet että ah elämä on ihanaa ja kaikki menee hyvin. Sit yhtäkkiä tuntuu ku maa olis kadonnu jalkojen alta ja ei voi hengittää. Jäät miettii että mitä teit tai sanoit väärin, ja kun yrität jutella toisen osapuolen kanssa ja ottaa selvää, se on muuttunu ihan tuntemattomaks. Eikö sulla oo oikeutta tietää että mikä on ongelma, varsinki jos ootte olleet tärkeitä toisillenne pitkään? Koska pahinta on se epätietosuus, se kyl hälvenee aikanaan mut kuitenkin. Kyl asioist pitäs pystyä puhumaan suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Ja se myös, et minkä takia pitää jättää vastaamatta viesteihin ja olla puhumatta. Ihan yhtä hyvin vois vaan sanoa suoraan et, hei mein pitää jutella, ja asia olis tuhat kertaa yksinkertasempi. 
Se on tosi väärin, että jälkeenpäin kuulee kaikkea juttua kolmansilta osapuolilta et hei, se ainaki sano mulle tälläi, ja ite et oo kuullu sellasest mitään. Tai se että kuulee että se on nauranu sulle tai haukkunu sua jollekkin. Eikä oo face2face voinu sanoo. Yleisesti tunnettu tosiasiahan on että jätkät on huonoja puhuun tommosesta, mut haloo, kyl nyt ees noin alkeellist tunnetajuu pitäs olla. 
Onneks todennäkösesti pääsen pois täältä aina niin rakkaasta Lappeenrannasta <3

<3:llä Saara

Olly Murs ft. Flo Rida - troublemaker
Thomas Fiss - Gravity
Hurts - The water


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti