tiistai 26. helmikuuta 2013

just chilling

hauva

ostin tälläset iphone kuoret sielt jumbosta :)

ask.fm/juiiaswag
saa kysellä ! :)

Ei kaikkien naisien tarvii olla langanlaihoja ja isorintasia malleja. Ei kaikilla tarvii olla pitkät ja tuuheet, täydelliset hiukset ja täydellinen kroppa. Ei me olla mitään barbeja, kaikki on omanlaisia ja kaikenlaiset kropat on kauniita. Ja musta luonnollinen on paljon nätimpää, ku joku feikkitissinen ja platinablondi muija monen kilon meikkikerroksineen ja vaatteineen, jotka saa sen muijan näyttämään prostituoidulta. 
Nykymaailmassa ei hyväksytä ku tollasia tekotissimuijia, mikä on ihan hiton tyhmää. Kaikki mainokset on täynnä langanlaihoja malleja, joita suurinosa maailman väestöstä ei kuitenkaa oo. Eiks mainoksissakin vois olla luonnollisen kokosia ihmisiä?
Ja jos oikeesti joku luulee, että rintojen koko on hiton tärkeetä, ni on vissiin aika tyhmä. Kattois, et katoppa, tossa oiski tyttöystävä ainesta, ku tosi mukava ja ihana luonne, mut ehei, enpä haluukkaa sitä tyttöystäväks, ku ei sil oo isot tissit. Vähän tuntuu, et toi jätkien ajatusmaailma on nykyään tollasta. 
Ei mullekkaan oo tärkeetä, et jätkä on kunnon bodari, tiukka sixpack ja sulonen naama. Mulle on paljon tärkeempää luonne ja se, miten jätkä kohtelee mua. 

joo mut heippa, jatkan tätä chillailuu jumpinissa ja dataamista,
hyvii hiihtolomii ! .. tai koulupäivii jos jollakin niit on.

1 kommentti:

  1. Oon niin samaa mieltä siun kans tost ulkonäkö jutusta! Kaikis vaatemainoksissaki on just sellasii tosi hyvä kroppasii malleja ja siin esitellää sitä, kui hyvi ne vaatteet käy sellasee kroppaa. Sitte ku joku vähä pyöreempi menee kauppaa ja kokeilee sitä vaatetta mikä käy laihalle ihmiselle niiko mainoksissa, ni sellane varmast saa jotkut sairastamaa anoreksiaa, koska halutaa laihtua ja omistaa täydelline kroppa.. Ulkosta kauneutta korostetaa välil jopa iha liikaa ja siin samal unohetaa kattoo sisäistä kauneutta mikä on paljo tärkeempää, ku ihmisen ulkokuori. Ja miks vaa suloset lapset, komeet ja hyvä kroppaset miehet, sekä kauniit ja hyvä kroppaset naiset naiset saa enite mahollisuuksia tollasii.. Iha yhtälailla myö muutki ollaa ihmisiä, tää tasa-arvo tuntuu unohtuvan vähä jokaselta ihmiseltä!

    VastaaPoista