tiistai 26. helmikuuta 2013

Come on baby, let the good times roll

Moikka taas pitkästä aikaa :)
Mulla on sellane kausi vaa taas että kaikki mikä voi mennä päi mäntyy ni myös menee. Kaikki ottaa päähä, mikää ei onnistu. Ulkona paistaa aurinko ja hiihtoloma ja kaikkee, mut en tiiä mikä mättää. No eiköhä se toivottavast tästä viel :)
Tein yhteishaun eile, heti ekana päivänä ku se alko :D Mitäs sitä viivyttelemää jos on suunnitelmat jo valmiina. Nyt pääsi sentää siitä stressistä eroon että mihin hakee, mut heti ku olin käsi täristen painanu sitä lähetä -nappia, iski paniikki että mitä jos ei pääse mihinkään. Se pelko tuleeki sit koko kevään elämään kesäkuun alkuun asti ...
Oon vaa jumitellu koton täs hiihtolomal sitä flamingon reissuu lukuuottamatta, kaverit lähtee Abu Dhabii ja Lappii ja meiksi istuu kotona koneella . Menee se tälläinkii. Ja sitäpaitsi tarkemmin ajatellen en ees osaa lasketella ja vihaan hiihtämistä. Tästä tulikii mielee että saattas joku lämmin paikka vaikka ollakkiin tiedossa tässä keväällä/kesällä (; Flamingosta en oikeen mitää kauheen erikoista löytäny, perusmustat farkut, kauluspaidan ja iha hiton hyvät shampoot. Huomenna ois tarkotus varmaan nähä rakkaita kavereita taas kunnolla pitkästä aikaa ja pitää salipäivä!

Nauttikaa lomasta !

-Saara
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti