lauantai 16. helmikuuta 2013

come and get it

Pitkästä aikaa tulin postaamaa ! :) Tässä ollu pienii ... ongelmii tän netin kaa, koska iskä oli kiva ja takavarikoi nettitikun viikoks ja sain sen äsken takasin. 

oon joutunu tyytymää näihin kappaleisiin mitkä on koneel - alko tällee viikos jo hieman kyllästyttää


fat duck


"carving our names in a tree
just you and me
the rain can't wash that away"

Todellakin lähetään hiihtolomalla Flamingoon meidän porukoiden ja Saaran kanssa ! :) Saadaan Saaran kaa yhteinen huone, joten siis öitä ei varmaan tulla nukkumaan, koska juoruillaan ja nauretaan yöt toistemme jutuille. Suunnitelmissa on ainaki shoppailua Jumbossa ja uimista kylpylässä. Ja Amarilloon on pakko päästä syömään - iha parasta ruokaa! 
Kävin kampaajalla värjäämässä hieman hiuksia, mut on nää nyt kylläkin aika samanlaiset kun ennenkin. Juurikasvu on vaa saatu pois ja hiusten normivärii vaalennettu. Dipit on samanlaiset ku ennenkin. Tein shokkiratkasun ja päätin ennen kesää leikata dipit pois, eli hiukset lyhenee tohon olkapäille. Vähän kevyempi hiustyyli kesäks !
Meillä oli tässä koulukuvaus pari viikkoa sitten ja luulin, et ne ois menny ihan perseellee, mut hyvä siit kuvasta tuli. Tässä on ollu kans hirveesti kokeita ja siitä enkun kokeesta sain 9+ ! Toivoinki hyvää numeroo, koska yritän kovasti saada kympin kevättokarii ja opettajan mukaa mulla oiski siihe mahollisuus. 
En oo tehny oikeestaan mitään erikoisempia - oon käyny koiran kaa lenkillä, välillä vähän pidemmillä ja toisaalta vähän lyhyemmillä. 
Kohta pitäis alkaa lukee sitä äikänkirjaa, jossa en oo edenny lähes yhtää. Jos nyt tässä alkais pikkuhiljaa lukemaan, ni en joutuis taas lukemaan yhdessä illassa koko kirjaa - niinki on käyny, ja lopulta selasin sen loppuun nopeesti ja kirjotin arvostelun - sain siitä sit jonkun kutosen numeroks - mut se johtu myöski siitä, että meidän äikänopella on just ne omat mielipiteet ja tavat, ja jos ei tee sitä arvostelua hänen mielipiteidensä mukaan, ni se näkyy numerossa. Nyt pitäis vielä hiihtolomaan saakka kestää sitä, sit hän lähtee äitiyslomalle ja heippa huonot äikännumerot !

Hiihtoloman jälkeen tulee varmaan oikein kunnon postaus tuolta Flamingosta, otetaa paljon kuvii ja jos ehitään, ni voitais vaikka tehdä pienoinen videopostaus.
Mut nyt - hyvää lauantaita sinne, taidanki täst lähtee saunaa:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti