tiistai 9. huhtikuuta 2013

J E A L O U S - boy, I don't know how you got me actin like this


36 päivää peruskoulua.


17 päivää, niin nään sen ihmisen, ketä oon odottanu yli kolme vuotta.


52 päivää, niin lähetään Kreetalle. Muistan, kun aloin laskee noit Justinin keikan päiviä yli 200. Siinä välissä oli joulut ja uudet vuodet, sekä nää kaikki muut pyhät. Nyt niitä päiviä on vaivaiset 17. En oo vieläkään tajunnu, et tää kyseinen ihminen on tulossa Suomeen, mun kotimaahan. Se tulee tänne palelluttamaan perseensä, vaan meidän beliebereiden takii. 
Hitto, oikeesti. Käytiin eilen äitin kanssa ostamassa junaliput Helsinkiin tolle perjantaille. Lähtö Lappeenrannasta 6.38! Katotaan, nukunko edellisenä yönä ollenkaa. Helsingissä ois tarkotus mennä sinne Kaisaniemenpuistoon ja sieltä sit pienellä porukalla Hartwallille. 

#wtfJB - welcome to Finland Justin Bieber
Oon täs ruvennu tajuumaan, kuin tärkeetä musiikki on mulle. Jos istun koneella, tai teen läksyjä, ni kuuntelen samalla musiikkia. Jos luen kokeisiin, ni kuuntelen sillonkin musiikkia. Lenkillä kuuntelen musiikkia. Kuuntelen musiikkia ja lähes kokoajan, ja jos en musiikkia just kuuntele sillä hetkellä, ni joku kappale pyörii kuitenkin mun päässä. Musiikki on lähes ainut asia Saaran lisäks, mikä saa miut AINA hyvälle tuulelle. Vaik oisin ihan romuna ja tekis mieli vaan itkee, ni joko nään ton yhen apinan naaman, tai kuuntelen musiikkia, ni kaikki huolet häviää vaan johonkin. 
Kuuntelen myös aika useesti just siihen tilanteeseen sopivaa kappaletta. Mulla on ollu soitossa lempikappaleita sekä jotain niin randomeja kappaleita, mitkä saa mut nauramaan. Fiilistelen joskus viime vuoden Weekendejä kuuntelemalla Guettaa tai Hurtsia, tai tuhristelen itkuu kuuntelemalla One Directionin Little Thingsiä tai Justinin Nothing Like Us:ia. Ja joo, kyllä - itken, kun kuulen jomman kumman noista. Sanat + muistot = itku. Tihrustettiin kerran Saaran kaa kahestaan itkuu, ku kuunneltii tota One Directionin kappaletta. 

"Your hand fits in mine
like it's made just for me."

"I know you've never loved
the sound of your voice on tape.
You never want
to know how much you weigh.
You still have to squeeze into your jeans
but you're perfect to me."


Blogin oikeessa reunassa on kysely, että minkälaista videopostausta toivotte ! :) Sinne vaan äänestämään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti