tiistai 16. huhtikuuta 2013

so done with wishing you were still here

Heei ! :)
Todellakin tässä viikonloppuna oltiin meiän mökillä juhlistaa ihan kolmestaan miun synttäreitä. Katottiin leffoja ja juteltiin ihan kaikesta. Lämmitettiin kans sauna ja tehtiin ruokaa. Valvottiin kolmeen, ite kävin jo aikasemmin nukkumaan, mut heräsin näiden kahen lauleskeluun, kun ne katto Mamma Miaa. Aamulla sit heräiltiin kaheksalta (?!) ja mentiin tuijottelemaan telkkaria. 

Huomaa tosiaankin, et oon jo tulos vanhaks - saan jokasissa harkoissa jotenkin satutettuu itteeni. Eilen sain polven pois paikaltaa ja heti takas paikalleen, sen verran kyl sattu - ai saatana. Kroppa ei vaan taida kestää tota kaikkee, ja luulenki, et lopulta joudun lopettaa. Oon tällä kevätkaudella joutunu olee niin paljon sivussa kaikkien mahollisten vammojen vuoks - lonkka temppuili ja nyt toi polvi. 
Aion varmaan keskittyy enemmän lauleskeluun ja ajattelin, et ehkä voisin alottaa salilla käymisen - jos polvi ei ontuilis niin paljon. 

serkukset

sweet 16 - kiitos kruunusta, sofia ja saara !

uh toi vasen polvi.
Sain synttärilahjaks iha normaalisti rahaa, ja yhen paidan. Tuli sielt pari lahjakorttii myös. 
Sain Saaralta ja Sofialta sellasen "selviytymispakkauksen". Se sisälsi mm. Hello Kitty - laastareita ja nenäliinoi, shampoota ynnä muuta tarpeellista. 


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi ! Tän blogin nimi on aivan ihana ♥

    http://www.withoutwings-iidasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista