keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

2 days & fucking excited

otsikko kuvaa tunteita tarpeeks hyvin ? 

Justinin konserttiin siis KAKSI hyvin pitkää päivää. Herranjestas, oon laskenu päivii yli 200 päivästä, ja nyt noita päiviä on jäljellä kaksi. Kaksi. Kahen päivän päästä sen ihmisen, jonka näkemistä oon oikeesti oottanu niin kauan. Enkä todellakaan jaksa oottaa, et pääsen näkemään niit kaikkii belieber-kavereita, varsinkin Maddieta. Maddiesta on tullu miulle niin läheinen kaveri, tekstataa päivittäin ja oikeesti .. voin kertoo sille kaiken. 
ily maddie ♥

Mutta siis, ei tässä oikeestaan mitään muuta. Kokeita on ollu ihan hitokseen, täl viikol ruotsin valtakunnallinen ja huomenna viel matikka. Enkun valtakunnallisesta sain ysin(!) ja oon hiton ylpee itestäni. Toivottavasti saisin nyt pidettyy numerot hyvinä. 
IB:n pääsykoeki meni ihan okei, mitä nyt kusin täydellisesti matikkaosuuden. Matikka ei oo kyl ikinä ollukkaan miun vahvimpii aineita. Toivottavasti pääsisin nyt sinne kuitenkin. 
Miun iPhone palas tänään huollosta! Oliki ikävä, hähä. Huoltofirma kusi täydellisesti, ja lähetti miulle aikasemmin uuden puhelimen, joka ei sit kuitenkaan toiminu. 
Ens viikolla ois eessä bilsan koe ja perjantaina sit yhteiskuntaoppia.
sain tän usb-matkalaturin synttärilahjaks porukoilta ! :) kiitos isi ja äiti ♥"I don't know how I got here.
I knew it wouldn't be easy
but your faith in me was so clear.
It didn't matter how many times I got knocked on the floor
but you knew one day I would be standing tall.
Just look at me now.

Cause everything starts from something
but something would be nothing,
nothing if your heart didn't dream with me.
Where would I be, if you didn't believe?"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti