keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

mama told me not to waste my life - she said "spread your wings, my little butterfly."

heippa !
Tuntuu, et kokoajan on hirvee kiire - pitää joko väsätä esiintymispukua tai lukee kokeisiin tai tehä ruokaa tai jotain muuta vastaavaa. Meillä on Wilmassa merkittynä tähän mennessä 11 koetta ja kaikki noista on ihan parin kolmen viikon sisällä. Et, heippa koneella ja kavereiden kanssa olo ja moi, koulukirjat. Yritän nyt petrata tohon lukemiseen ja korottaa numeroita. Sain muuten äikän kirjotelmasta kasipuolen! Vanha opettaja ois varmaan läntänny kutosen paperiin, mut onneks se jäi äitiyslomalle. 
Miulla on 7 koetta ennen keikkaa. Ja keikkaan on 23 päivää. Ja miulon matikan valtakunnallinen päivää ennen keikkaa. Miun keskittyminen on hävinny jo nyt, et mites sit matikan valtakunnallisessa - yks plus yks on Justin Bieber ja kaks plus neljä on keikka.


Didididi miun synttäreihin on enää 12 päivää ! :) Sit vihdoin, 16. En ees tiedä, miks iloitsen täst niin paljon. Ei kuustoista vuotiaana tuu mitään erikoisoikeuksia - paitsi se, ettei oo enää sakkolihaa. En ajatellu mitään juhlia pitää, viettää vaan iltaa kattoen leffoja parin kaverin kanssa:)"You're just the statue of the boy I used to know.
You're just a tattoo of the words that we once spoke.
You're the dry river, where the love used to flow,
but it still runs through me, with you it had to go."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti