sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

lately I been, I been losing sleep - dreaming about the things that we could be

heei:)

Tulin mökiltä kotii perjantaina. Kotona vallitsi aivan järkyttävä sekasorto, en päässy omaa huoneeseeni ku sinne oli tungettu olkkarin huonekaluja remontin tieltä. Porukat alko maalailemaan ja pesemään ikkunoita olkkarissa lähes heti. Ite raivasin huoneeseen sen verran tilaa, et pääsin sängylle ja tietokoneelle - eiksne oo tärkeimmät ?
Saan vihdoinkin syödä vähän vapaammin ton kaiken sairaalasekoilun jälkeen. Miul on edellee ruokii, mitkä on kiellettyjä ja en saa syödä, mut oon syöny niitä silti, hehe. Lopetin kahvinjuonnin kokonaa ja siirryin teehen. Ja opin syömää aamupalaa. Sairaalassaki oppii jotai :)

Tää päivä alko heräämisellä 7.30. Söin hieman aamupalaa ja menin laittamaan itteäni valmiiks serkun rippijuhlia varten. Laitoin hiukset ja meikkailin, puin mekon ja työnsin kengät jalkaa. Lähettiin yheksän aikoihin ja ajettiin kukkakaupan kautta Sammonlahden kirkkoon. Kirkon jälkeen ajettiin lyhyt matka serkuille ja jatkettiin juhlii siellä. 
Tultiin varmaankin puoltoista tuntii sitten kotiin ja oon siitä lähtien vaan istunu koneella ja miettiny, et pitäskö lähtee johonki vain ei. Ehkä lähen, ehkä en - joutuisin vaan menee yksin ja olisin iha aloner, mutku en jaksa istuu yksin kotona, ku vihdoinkin pääsee johonki. 
Käytiin eilen Saaran kanssa kaupungilla vähän pyörimässä, mäkkäri tuli tsekattua pariki kertaa ja lopulta löydettii ittemme pienellä porukalla kuuntelemassa Rakuunarockissa Kotiteollisuutta. Tai eihän myö alaikäsinä päästy sisään, mut voihan sitä aitojen ulkopuoleltakin kuunnella. 


Kesäsuunnitelmissa on vielä Weekendit ja piipahdus Saaran uudessa kämpässä Helsingissä. Ja kattoo mitä keksii :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti