lauantai 21. syyskuuta 2013

there's a part of me I can't get back - a little girl grew up too fast

heeeipsa!

Pitkästä aikaa tulin kirjottelemaan ja kertomaan kuulumisia. Kuvattiin Saaran kanssa viime viikonloppuna kysymyspostaus videolle ja latailen sitä parhaillaan youtubeen. 
Eilen aamulla heräsin kaheksan aikoihin, ja käväsin nopeesti suihkussa. Puin päälle, ja suunnattiin äitin kanssa keskussairaalan päiväkirurgia-osastolle. Kesän sairaalareissujen takia lääkäri teki miulle jonkun paksusuolitutkimuksen, nukutuksessa onneks. Ihmettelin, miksen ollu ihan hermoraunio, mut kaipa jotenkin olin jo sisäistäny, et ei se voi olla pahempaa ku kesällä, ku makasin yli viikon ravinnotta nenämahaletkussa osastolla. Miulle laitettiin tipan kautta nukutuslääkettä ja seuraava muistikuva onki, kun tuijottelin heräämön kattoa. Puolen tunnin päästä heräämisestä pääsinkin sitten syömään, joka oli ihan mahtavaa parin päivän ravinnottomuuden takia. Ens viikolla alkaa sit koeviikko. Kemian kirja on täs parhaillaanki miun vierellä, ja oon lukenu jo otsikon - edistystä, eikö? Keskittymiskyky on nollassa, ja koulu ei vois kiinnostaa pätkääkään. Pitäis vaa jaksaa tsempata. äiti paisto kunnon omenapiirakkaa, iha täydellistä !


Viime lauantaina lähettiin aamupäivällä Porvooseen tädin 60-vuotissynttäreille. Oli ihan tosi kiva nähä kaikkia sukulaisia, joita ei yleensä tuu niin paljon nähtyä. Pelailin loppuillan Eetun ja Elsan kanssa tabletilla ja puhelimella jotain pelejä, kun aikuiset jutteli ja vaihteli kuulumisiaan keskenään. innostuttii Lauran kaa hieman kuvailemaan, kun oltiin siellä Porvoossa. 


vessateinipeilikuva. 


ostin ton paidan BikBokista, 29.95 €äänestelkää oikeesta sivupalkista, luetteko tätä blogia anonyyminä vai rekisteröityneenä lukijana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti