maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannusten vietot

Tosiaan, hyvii juhannuksii vähän tälleen jälkijunas ! :)
Itelläni meni juhannus aivan päin persettä - makasin kotona lähemmäs 39 asteen kuumeessa ja potesin "mahatautia", miksikä myö sitä sillon vielä luultii. Oksentelu ja kuume alko tiistai-iltana ja jatku siitä monta päivää. Mahakipu ei missään vaiheessa ollut mitään järkyttävän kovaa, joten ei osattu ajatella mitään muuta, kun et se liittyy siihen mahatautiin. Valvoin öitä, nukkuen välillä pienii pätkiä. 
Vanhemmat ja Juuso meni mökille juhannukseks, ite jäin mummin kaa kotii. Porukat tuli takasin sunnuntaina ja päätettiin lähtee äitin kaa päivystykseen. 
Sain päivystyksest onneks makuupaikan, otettiin kaikenlaisii näytteitä ja sit vaa odoteltii. Jonoo oli aika reippaasti, ni kyl se aika siitä sit venähtiki. Lääkäri tuli lopulta puol kymmenen aikaan, melkein viiden tunnin odottelun jälkeen. Ajateltiin, et nyt selvis, mut ei. Asia siirty vaan päivystävälle kirurgille. 

Tehtiin lisää tutkimuksia ja lopulta äiti lähti kotiin puolen yhen aikaan yöllä. Miut vietiin viel siit tutkimuksiin - miun vatsaa tutkittiin ultralla ja havaittiin miun umpisuolen puhjenneen ja sinne sen seurauksena kasvaneen jonkinlainen paise. Miut siirrettiin siitä osastolle ja alotettiin heti antamaan antibiottia. 

Aamulla lääkäri sano, et antibiottia jatketaan viikko, sit katotaan et leikataanko millo. 

Tällee mie oon aina halunnukki viettää miun kesäloman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti